Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Привітання переможців та лауреатів міського конкурсу «Учитель року - 2012».

   2 березня о 14.00  у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, біла зала) відбудеться привітання переможців та лауреатів міського конкурсу «Учитель року - 2012». Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради.
   У міському конкурсі “Учитель року - 2012” взяли участь 88 учителів міста, які змагалися у номінаціях: українська мова та література, біологія, іноземна мова  (англійська), фізична культура, етика. Учасники конкурсу показали високий професіоналізм, компетентність, усі уроки були проведені з комп’ютерною підтримкою, застосуванням мультимедійних засобів навчання, зазначають в управлінні.
   За результатами конкурсу, І місце посіли 5 учителів, ІІ місце – 7, ІІІ місце – 14, лауреатами конкурсу стали 18 педагогів. Вчителі міста стали також переможцями обласного конкурсу “Учитель року - 2012” і посіли такі місця: І місце в номінації «Українська мова та література»  -  Мовчан Оксана Анатоліївна, вчительСЗШ№5 Ленінського району; І місце в номінації «Іноземна мова (англійська) - Батшева Юлія  Євгеніївна, вчитель ССЗШ№22 Кіровського району; ІІ місце в номінації «Біологія» - Палєєва Інна Олександрівна,вчитель біології СЗШ№54 Ленінського району; ІІ місце в номінації «Етика» -  Борисова Оксана Валеріївна, вчитель етики СЗШ№46 Красногвардійського району; ІІІ місце в номінації «Фізична культура» - Клименко Олена Олексіївна, вчитель ССЗШ№126 Бабушкінського району. Під час церемонії переможці конкурсів отримають дипломи та грошові премії, зазначають в управлінні.