Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Урочисте відкриття чемпіонату України з плавання.

   29 лютого о 16.30 у палаці водних видів спорту «Метеор»  (вул. Макарова 27А) відбудеться  урочисте відкриття чемпіонату України з плавання. Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради.
   У змаганнях візьмуть участь плавці майже з усіх куточків України, а також Білорусі, Грузії, Казахстану, Молдови та Росії. Цей чемпіонат є кваліфікаційними змаганнями міжнародної федерації плавання FINAдля участі в Олімпійських Іграх 2012 року.
   Після цих змагань збірна України продовжить підготовку до Олімпіади. Зимовий чемпіонат України буде не останнім ліцензійним турніром в Україні. З 5 по 8 травня у Харкові відбудеться літній Кубок України. Він також матиме статус кваліфікаційних змагань міжнародної федерації плавання FINAдля участі в Олімпійських Іграх 2012 року. Останнім ліцензійним змаганням на Олімпіаду 2012 стане чемпіонат Європи в угорському Дебрецені (21-27 травня), зазначають в управлінні.
   На сьогодні володарями олімпійських ліцензій категорії «А» у плаванні є шестеро українських плавців: Дарина Зєвіна, Максим Шембєрєв, Андрій Говоров, Сергій Фролов, Дарина Степанюк, Ігор Борисик, додають в управлінні.