Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Міський конкурс «За газетними рядками - справи юначі».

    24  лютого о 14.00 у міському Палаці дітей та юнацтва (вул. Набережна Перемоги,5,  концертна зала ) відбудеться щорічний міський конкурс «За газетними рядками - справи юначі». Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради.     
   У конкурсі візьмуть участь команди-переможці районних турів, загалом 96 школярів.  Цього року конкурсна програма складається з трьох частин. Перша - виставка шкільних газет, друга - вікторина з питань журналістики. Остання частина конкурсу – випуск газети на задану тему, яку треба підготувати безпосередньо на місці, зазначають в управлінні.
   Журі міського конкурсу – члени обласної та Всеукраїнської Спілки письменників і журналістів. Учасників конкурсу нагородять почесними грамотами та цінними подарунками, а переможець отримає сертифікат на туристичну подорож, додають в управлінні.
   Конкурс «За газетними рядками - справи юначі»проводиться з 2000 року. Його мета - виявлення впливу шкільної преси на школярів та сприяння розвитку творчого потенціалу юних журналістів.