Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Конкурс «Кращі спортивні досягнення Дніпропетровська 2011».

   17 лютого о 18.00 у театрі імені Т.Г. Шевченка( вул. Леніна, 5) відбудеться нагородження переможців конкурсу «Кращі спортивні досягнення Дніпропетровська 2011». Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Захід відбудеться за участю міського голови Івана Куліченка.
    Спеціальна комісія, до складу якої входять тренери з різних видів спорту, голови спортивних федерацій, журналісти, директори ДЮСШ та представники спортивної громадськості міста разом з експертною групою визначила номінації конкурсу та претендентів на ці номінації. Загалом у конкурсі 15 номінацій: „Молодий талант року”, „Спортивний клуб року”, „Спортивна федерація року”, „Найкраща спортивна школа”, „Спортивний журналіст року”, „Спортивна подія року”, “Турнір року”, „Меценат року”, „Сила людського духу”, „Кращий вчитель фізичної культури”, „Лідер спорту ветеранів”, „Тренер року ”, „Спортсмен року ”, “Лідер спортивного руху серед вузів I-II рівнів акредитації”, “Лідер спортивного руху серед вузів  III-IVрівнів акредитації”, зазначають в управлінні.
    Змагатися за звання кращих будуть 48 людей – це спортсмени, спортивні журналісти та меценати. Також у номінаціях представлено 3 спортивні клуби, 3 спортивні школи, 3 федерації, 3 спортивних події та 3 турніри року, додають в управлінні. Вручати нагороди переможцям будуть відомі люди Дніпропетровська: бізнесмени, спортсмени, представники влади.
    Конкурс «Кращі спортивні досягнення Дніпропетровська» проводиться втретє.