Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Робота пункту обігріву і гарячого харчування громадян.

      27 січня  о 12.00  у Дніпропетровську на площі Островського (навпроти "Макдональдсу") буде розгорнуто пункт обігріву і гарячого харчування громадян. Про це повідомили в управлінні праці та соціального захисту населення дніпропетровської міської ради. У пункті безпритульні зможуть безкоштовно обігрітися та похарчуватися гарячими стравами. Тут в денний період громадяни отримуватимуть гарячий обід - кашу з тушонкою, хліб та чай, в нічний - гарячий чай та обігрів. Пункт працюватиме цілодобово до підвищення температури повітря, зазначають в управлінні.
      Палатку з пічкою-буржуйкою надало управління надзвичайних ситуацій, дрова - управління комунального господарства, а харчі - управління праці та соціального захисту населення Дніпропетровської міської ради. В нічний час у наметі чергуватиме міліціонер та представник МНС. Окрім того, в пункті працюватимуть фахівці міського центру соціальної допомоги, які консультуватимуть безпритульних людей з різних питань, наприклад, щодо відновлення втрачених документів, влаштування на роботу, отримання медичної допомоги тощо, додають в управлінні. 
      Сьогодні у місті цілодобово працює міський центр соціальної допомоги по вулиці Свердлова,56, де також можна отримати гарячий обід та першу необхідну медичну допомогу.