Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкриття головної ялинки Дніпропетровська.

   28 грудня о 17.00  у центральному міському парку Лазаря Глоби відбудеться урочисте  відкриття Головної ялинки міста. Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради.
  Цього вечора у парку буде представлено новорічне шоу в українському стилі «Як козаки Новий рік зустрічали», учасниками якого стануть вже досить відомі творчі колективи міста – зразковий ансамбль народного танцю «Щасливе дитинство», зразкова шоу-група «Жайвір», ансамбль естрадного танцю «Модерн», ансамблі «РЕД СТАР», «Радість», колектив «Юність Дніпра» та багато інших. Загалом у новорічній виставі задіяні близько 300 артистів. Завершиться захід святковим феєрверком, зазначають в управлінні.
  Головна ялинка міста зібрана з 12 тисяч ялинкових гілок і має висоту у 26 метрів. Її прикрашають близько 400 новорічних іграшок та гірлянди довжиною понад 1 кілометр, на яких різнобарвними кольорами світяться близько 6,5 тисяч ліхтариків. Дніпропетровська ялинка  — єдина в Україні, обладнана обертаючим механізмом. Щоденно до 12 січня біля ялинки для найменших дніпропетровців лунатиме тематична радіопрограма, працюватиме містечко атракціонів «Луна-парк» та «Новорічний супермаркет». 30 грудня, 2, 3, 8, 9 та 10 січня біля неї концертні програми представлятимуть творчі колективи з різних районів міста, додають в управлінні.