Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Нарада міського голови Івана Куліченка щодо зведення житлового будинку.

       1  лютого  о 13.00  у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, біла зала) відбудеться нарада міського голови  Івана Куліченка щодо будівництва  житлового будинку для містян, які будуть відселені у зв’язку з будівництвом  ІІ черги об'їзної дороги.
       На сьогодні під знесення для будівництва ІІ черги об'їзної дороги підпадають 55 домоволодінь у селищі Чаплі. Головне архітектурно-планувальне управління Дніпропетровської міської ради запропонувало земельну ділянку на ж/м Придніпровськ по вулиці Агнії Барто в районі будинку № 2 для будівництва житлового будинку та відселення жителів, домоволодіння яких попадають під знесення, зазначають у  департаменті житлово-комунального господарства та капітального будівництва Дніпропетровської міської ради.
       Житловий будинок з трьох 16-поверхових секцій на 240 квартир (1, 2, 3, 4-кімнатні квартири) будуватиметься коштом міського бюджету в рамках програми соціально-економічного та культурного розвитку міста на 2012 рік, додають у департаменті.