Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Зустріч з учасниками Всеукраїнського семінару.

     2 квітня о 16.30 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, біла зала) відбудеться зустріч заступника міського голови Олени Лозенко з учасниками Всеукраїнського науково-практичного семінару «Модель духовно-морального виховання дітей та молоді в умовах позашкільної освіти міста». Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради.
    Семінар  проходить у Дніпропетровську з 2 по 3 квітня. Учасниками семінару  представники навчальних та позашкільних закладів, науковці, представники Міністерства освіти і науки, представники обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти з України та Росії. Вони обговорюють питання християнської етики, етнокультурного виховання дітей засобами декоративно-ужиткового мистецтва, хореографії, екологічної освіти та комп’ютерного дизайну, зазначають в управлінні.
    Всеукраїнський науково-практичний семінар проходить вперше з метою висвітлення актуальних проблем національного виховання, формування творчого надбання дітей, розвитку особистості та її адаптації в соціумі.