Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкриття ХІІ Міжнародного фестивалю «Пісня на «Біс».

   16 квітня о 12.00 у концерт-холі «Opera» (вул. Дзержинського, 23) відбудеться відкриття ХІІ Міжнародного фестивалю дитячо-юнацького вокального мистецтва «Пісня на «Біс». Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради.
   Фестиваль проходитиме з 16 по 18 квітня. За звання найкращих змагатимуться дитячі, юнацькі, дорослі музикальні самодіяльні колективи, солісти, дуети, тріо, квартети, ансамблі, хорові колективи, інструментальні ансамблі, оркестри, музичні театри, шоу-групи різних жанрів. Загалом понад 400 конкурсантів віком від 6 до 35 років з України, Росії, Молдови та Білорусі. Цього року  вперше на фестивалі в конкурсній номінації  змагатимуться дитячі театри моди з Дніпропетровська та Новомосковська, зазначають в управлінні.
   Оцінюватиме учасників професійне журі, до складу якого увійшли відомі виконавці та організатори Міжнародних та Всеукраїнських вокальних й інструментальних фестивалів та конкурсів, серед них Аліса Петрик (м. Київ, Україна), Сандра Жилінова (м. Мінськ, Біларусь), Євген Косовський (м. Одеса, Україна), співачка Джоконда (м. Дніпропетровськ, Україна), Вікторія Лапіна (м. Полтава, Україна), Ян Катароський (м. Прилеп, Македонія), Марина Чекалкіна (м. Дніпропетровськ, Україна). Церемонія нагородження відбудеться 18 квітня о 13.00, додають в управлінні.
   Організатором Міжнародного фестивалю дитячо-юнацького вокального мистецтва «Пісня на «Біс» є керівник зразкового театру пісні «Біс», заслужений працівник культури України Тетяна Гребенюк.