Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкриття тематичної зміни табору "Дніпровська варта".

  23 липня о 16.00 на базі закладу оздоровлення та відпочинку імені В. Терешкової (вул. Гаванська, 11) відбудеться урочисте відкриття тематичної зміни табору національно-патріотичного виховання дітей та молоді «Дніпровська варта». Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради.
  У таборі перебуватимуть 160 школярів  -переможці міських, обласних і Всеукраїнських  змагань та конкурсів, діти з малозабезпечених сімей та сімей, які опинились у складних життєвих обставинах. Зміна у таборі національно-патріотичного виховання «Дніпровська варта» триває з 22 липня по 6 серпня. Весь цей час діти будуть займатися військово-прикладними видами спорту та плаванням. Також школярі позмагаються у спортивному орієнтуванні, «козацьких розвагах», візьмуть участь у виховному заході «На варті Батьківщини», брейн-рингу «Твої права і обов’язки». Окрім того відпочивальників навчатимуть правилам дорожнього руху, правилам поведінки у надзвичайних ситуаціях та наданню першої медичної допомоги при різних видах травм. У кінці табірної зміни для школярів проведуть військово-спортивну гру «Зірниця», зазначають в управлінні.
  Тематична зміна «Дніпровська варта» проводиться другий рік поспіль з метою активної підтримки учнівської молоді міста у організації змістовного дозвілля, формування у них громадянської позиції, почуття патріотизму і духовності та фізичної досконалості, додають в управлінні.