Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровську спецтехніку забрендують, щоб зробити її впізнаваною для містян

altЦьогоріч спецтехніка комунальних підприємств, яка забезпечує благоустрій Дніпра,  буде забрендована спеціальним орнаментом. Перший зразок презентував заступник міського голови Михайло Лисенко 28 березня. Яскраві наліпки зі смугами синього, помаранчевого та сірого кольору зроблять техніку впізнаваною. Її також буде простіше побачити на дорозі вночі.

«З боку мешканців є певні нарікання. Мовляв, невідомо, де хто працює, пиляє гілля та дерева. Відсьогодні вся техніка, придбана за останні кілька років, буде забрендована для того, щоб її було краще видно і на дорозі, і в нічний час, і щоб мешканці могли самостійно відрізнити ці автомобілі від інших», – сказав Михайло Лисенко.

 
Для позначення спецтехніки використають плівку голландського виробництва. Її вже протестували на стійкість до води, солі та інших хімічних речовини. Оздоблення однієї спецавтівки коштуватиме близько 3 тис. грн. Це внутрішні кошти комунальних підприємств. Орнамент нанесуть майже на 100 одиниць техніки КП «Зеленбуд», «Міськсвітло», «Водоканал», «Тепломережі». Закінчити автентичне брендування автівок у мерії планують до середини літа. На решті спецтранспорту залишать звичний герб Дніпра.




alt

alt

alt