Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Борис Філатов нагородив військовослужбовців з нагоди 25-ї річниці Збройних Сил України

altСьогодні, 5 грудня, напередодні 25-ї річниці Збройних Сил України, в академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка в Дніпрі міський голова Борис Філатов привітав військовослужбовців та ветеранів ЗСУ з прийдешнім святом.
 
«Ми живемо в унікальний час – з одного боку, він трагічний, коли, на жаль, втрачаємо наших товаришів, з іншого – героїчний і щасливий, оскільки є свідками того, як наші мужні військові показують, як люблять свою державу Україну, боронячи, захищаючи її цілісність і незалежність, демонструють приклад самопожертви. До того ж, ми всі  є свідками, як за невеликий проміжок часу відродилися Збройні Сили України, їхня міць і слава. Сьогодні з впевненістю можна сказати, що народ України і армія – єдині.  Дуже радію й пишаюся цим. Слава Збройним Силам України і слава кожному з вас», – зазначив Борис Філатов, вітаючи присутніх.
 
Очільник Дніпра також вручив нагороди. Пам'ятні медалі «Захиснику Вітчизни» отримали підполковник, старший офіцер відділу радіотехнічних військ управління Повітряного командування «Схід» Ігор Горбатий, механік-радіотелефоніст відділення зв'язку та інформатизації Індустріального районного військового комісаріату Володимир Чубик. Почесною грамотою міської ради нагороджені полковник, начальник управління персоналу – заступник начальника штабу оперативного командування «Схід» Олександр Киричок, полковник, начальник зв'язку – начальник управління зв'язку та інформаційних систем – заступник начальника штабу оперативного командування «Схід» Дмитро Романов, майор медичної служби, начальник відділення медичного постачання військової частини А 4615 Юрій Тутов.
 
Дмитро Романов служить у лавах ЗСУ вже 27 років і жодного разу про це не пошкодував. «Сам обирав для себе цей шлях, тому це мій обов'язок – служити народу України. Своїм побратимам бажаю міцного здоров'я, терпіння, мирного неба над головою та рідної землі під ногами», – сказав чоловік.

alt

alt

alt

alt