Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпрі стартувала благодійна виставка-продаж «ARMAN»

   altБлагодійну виставку-продаж «ARMAN» гостинно прийняв музей українського живопису. На майданчику під відкритим небом було представлено понад 30 картин дніпровського художника Армана Алахвердяна. Усі, зібрані від продажу робіт, кошти будуть передані до навчально-виховного комплексу №4.
  «Картини, що виставлені на продаж, є результатом моєї дворічної праці. Серед цих робіт є ті, що малював спільно з дітками-сиротами, дітьми, які позбавлені батьківського піклування. Зокрема, тут представлено три серії робіт – це «Місто кохання», «Пісні моря» та «Букет гарного настрою». Усі кошти від продажу картин передамо до навчально-виховного комплексу №4, який і сам закінчив. Вдячний керівництву міста, що відгукнулися і усіляко посприяли у проведенні такого благодійного заходу», - сказав Арман Алахвердян.
   «Благодійна виставка нашого дніпровського талановитого художника проходить в рамках програми міського голови Бориса Філатова «Культурна столиця». Творити добро і допомагати дітям своєю творчістю – гарна ініціатива, яка підтримана керівництвом міста.  Більш того, заплановано ряд подібних благодійних виставок, у яких візьмуть участь відомі мешканці міста, у тому числі представники бізнесу, щоб допомогти діткам, особливо, які хворіють», - зазначив начальник управління культури департаменту гуманітарної політики міськради Євген Хорошилов.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt