Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

«Не треба працювати на благо мера. Потрібно працювати на благо Дніпропетровська», - Борис Філатов

   alt Мер Борис Філатов розповів про те, як будується його робота з фракціями політичних сил міськради VII скликання. Очільник міста впевнений - навіть серед так званої «непромерской коаліції» знайдуться розумні люди, готові повноцінно працювати на благо міста. Про це він заявив в інтерв'ю сайту «Главком».
  «З чого ви взяли, що у нас формується «непромерская коаліція»? Дивіться, голоси розділилися рівно навпіл. Але, я сподіваюся, що всередині «непромерскіх» фракцій знайдуться розумні люди, які будуть працювати на благо міста», - сказав Борис Філатов.
   Він також додав, що фракція «УКРОП» на посаду секретаря міськради підтримує главу фракції БПП Каміля Примакова.
  «Його мені порадила група шанованих народних депутатів від «Солідарності», які представляють Дніпропетровськ. У них же там всередині є своя корпоративна вертикаль. Чому вибір припав на Примакова, а не на Петрова, Іванова чи Сидорова, мені невідомо», - розповів мер.
   За словами Бориса Філатова, є і альтернативні кандидатуру на пост секретаря міськради.
«Ходять різні розмови. Причому, ходять розмови навіть, що якогось Загіда Краснова хочуть в секретарі міськради. Є частина людей в «Опозиційному блоці», які проти нього, тому що вони знають, як ця людина «нахозяйнувала» вже. З іншого боку, «Опозиційний блок» претендує на секретаря міськради. І, напевно, в цьому є логіка, у них за чисельністю найбільша фракція. Нехай вони між собою розбираються. У них усередині проблем не менше, а, може, й більше, ніж усередині «промерської коаліції», - повідомив він.