Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпропетровську стартував соціально- просвітницький проект «Навігатор підприємця».

altУ Дніпропетровську стартував соціально- просвітницький проект «Навігатор підприємця». Під час його урочистого відкриття спікерів та учасників проекту привітала виконуюча обов'язки міського голови Галина Булавка. «Вітаю вас із початком першого  масштабного та системного соціально-просвітницького проекту. Бажаю отримати максимум знань від досвідчених фахівців для відкриття та ведення власного бізнесу. Завдяки спільній співпраці влади, бізнесу та громадськості покращуємо наше місто – створюємо нові робочі місця, наповнюємо міський бюджет та розвиваємо об'єкти інфраструктури», - сказала Галина Булавка. Вона додала, що щороку завдяки малому і середньому бізнесу у місті  створюється до 12 тисяч додаткових робочих місць. Всього у сфері підприємництва на сьогодні зайнято майже 200 тисяч дніпропетровців.
  Галина Булавка зазначила, що лекції в рамках проекту «Навігатор підприємця» розпочнуться  вже сьогодні. Спершу учасникам проекту розкажуть про реєстраційні процедури фізичних осіб-підприємців, проведуть огляд систем оподаткування та правових основ трудових відносин. Проект триватиме до грудня поточного року. В його рамках передбачено проведення чотирьох курсів по 2 тижня кожний, під час яких  навчатимуть  розбудові комунікацій з партнерами, правовим основам ведення підприємницької діяльності, обліку та плануванню, інтернет – маркетингу. До програми також включені питання розробки бачення і стратегічної мети бізнесу, позиціонування, створення ціннісної пропозиції, каналів збуту і побудови взаємовідносин з клієнтами, вхідних грошових потоків, основних витрат, точок прибутку, ключових ресурсів та видів діяльності.
 У проекті можуть взяти участь  особи, які бажають розпочати власний бізнес або  вже працюють у сфері малого та середнього підприємництва. Для цього необхідно попередньо зареєструватись на сайті www.bc.dniprorada.gov.ua.
  Безкоштовний соціально-просвітницький проект «Навігатор підприємця» організований за ініціативи в.о. міського голови Галини Булавки в рамках реалізації Програми розвитку малого і середнього підприємництва у Дніпропетровську. 
alt

alt

alt

alt

alt

alt