Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

На 99 % готові житлові будинки до опалювального сезону.

 altЖитлові будинки міста на 99 % готові до опалювального сезону. Про це під час прямої телефонної лінії повідомивначальник управління житлового господарства міської ради Михайло Лисенко. «На сьогодні вже повністю промиті  та відремонтовані системи опалення у будинках, виконано також поточний ремонт та ревізію елеваторних вузлів, промито систему гарячого та майже повністю - холодного водопостачання», - зазначив Михайло Лисенко. Він також додав, наразі працівники житлово-експлуатаційних підприємств продовжують роботу по заповненню водою систем теплопостачання багатоквартирних будинків. Заповнення внутрішньобудинкових мереж ведеться за окремим графіком, на сьогодні роботи проведені у понад 2, 5 тисячах будинків комунальної власності, це 73 % від загальної кількості.
  Начальник управління житлового господарства міської радизакликав дніпропетровців, які минулої зими мали перебої з опаленням, звертатися до управління житлового господарстваза адресою:вулиця Леніна, 16 або за номером 745-34-10.
  На обслуговуванні управління житлового господарства міської ради знаходиться 6 тисяч 127 житлових будинків, з них 3 тисячі 561  з центральним опаленням.