Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У міській раді привітали будівельників міста з професійним святом.

   alt  Сьогодні у Дніпропетровській міській раді вітали будівельників міста з професійним святом – Днем будівельника. Привітав запрошених представників галузі перший заступник міського голови Анатолій Крупський. «Професію будівельника завжди поважали, сьогодні, на жаль, галузь переживає тяжкі часи. Міська влада готова і усіляко допомагатиме будівельникам будувати у місті різні об’єкти, розвиваючи наш рідний Дніпропетровськ. За минулий рік у місті побудовано понад 60 тисяч квадратних метрів житла, цього року цей показник планується збільшити на 15 тисяч квадратних метрів. Для нашого міста це не досить високий показник, тому сьогодні співпрацюємо з будівельниками, щоб максимально спростити процедуру виділення земельних ділянок, організувати підведення  інженерних комунікацій до будівельних майданчиків для того, щоб у місті будувалося більше житла, соціальних об’єктів, а також виконувався  благоустрій житлових кварталів», - зазначив Анатолій Крупський.
    Під час заходу запрошеним представникам будівельної галузі перший заступник міського голови вручив подяки, а також медаль «За заслуги перед містом». «Міцного здоров’я, миру, добра, благополуччя та взаєморозуміння у ваші родини. Велика вдячність за побудовані об’єкти, які сьогодні прикрашають Дніпропетровськ», - сказав Анатолій Крупський, вітаючи присутніх.
   День будівельника – професійне свято працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України. Відзначається щорічно у другу неділю серпня. Цього року свято припадає на 9 серпня.
alt











alt











alt











alt











alt











alt











alt











alt