Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Понад 39 тисяч містян розрахувалися у 2014 році за комунальні послуги через сайт http://complatezh.info.

  altПонад 39 тисяч дніпропетровців  розрахувалися у 2014 році за комунальні послуги через  сайт http://complatezh.info. Про це повідомили на комунальному підприємстві «Дніпропетровські міські комунальні платежі». З кожним роком збільшується кількість містян, що сплачують за комунальні послуги  через цей сайт. Наприклад, якщо у 2013 році дніпропетровці здійснили оплату на майже 44 тисячі гривень, то за 2014 рік сума оплати зросла до понад 2 мільйонів гривень, зазначають на підприємстві.
  За допомогою сайту абонент може швидко отримати корисну інформацію,зокрема, адресу та телефони абонентських відділів комунальних підприємств, що надають послуги; норми і тарифи комунальних послуг; адреси банків, які  приймають комунальні платежі; правила оформлення муніципальної картки, за допомогою якої можлива оплатити комунальні платежі. На форумі сайту абонент може поставити своє запитання і отримати професійну відповідь від адміністратора сайту.
  У закладці «Мої борги» є можливість перегляду та друку інформації-розшифровки щодо боргів за ту чи іншу послугу за конкретний період. Для формування такої довідки необхідно вказати період, який  цікавить у відповідних полях під заголовком «Стан рахунків по комунальних службах» та натиснути кнопку «Показати». Дана довідка містить інформацію про щомісячні нарахування, перерахунки, надходження і стан сальдо за запитуваний місяць, додають у «Дніпропетровських міських комунальних платежах».