Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Депутатам презентували маркетингово-інвестиційну стратегію міста.

 altСьогодні на інформаційно-методичній нараді у міській раді депутатам презентували проект Маркетингово-інвестиційної стратегії Дніпропетровська на 2014-2017 роки. За словами начальника управління міжнародних зв’язків міськради  Наталії Чернишової, документ  описує маркетингову та інвестиційну політику міста до Стратегічного плану розвитку Дніпропетровська до 2020 року. Зазначений проект – результат роботи міської влади, громади та бізнесу по створенню, просуванню та підтримці позитивного іміджу міста.
  «Маркетингово-інвестиційна стратегія необхідна Дніпропетровську, оскільки має на меті створення, підтримку і просування позитивного іміджу міста у самому Дніпропетровську, в Україні та за її межами. Стратегія має два головні напрямки –  перший називається «Місто зручне для мешканців і привабливе для гостей» і направлений на впровадження бренду міста у міське середовище. Другий напрямок – «Місто світових брендів. Новий щодня» направлений на розвиток у місті  бізнесу, залучення інвестицій, постійний обмін інформацією між підприємцями та органами місцевого самоврядування», - зазначила Наталія Чернишова, виступаючи перед депутатами.
  Розробив Маркетингово-інвестиційну стратегію Дніпропетровська власним коштом канадсько-український проект «Місцевий економічний розвиток міст України» за підтримки управління міжнародних зв’язків Дніпропетровської міської ради. Проект Маркетингово-інвестиційної стратегії Дніпропетровська на 2014-2017 роки планується винести на розгляд депутатів вже на найближчій сесії. 

alt

alt

alt

Завантажити для перегляду проект Маркетингово-інвестиційної стратегії Дніпропетровська на 2014-2017 роки (формат архіву rar, 383 Мб)