Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Визначено переможців конкурсу серед перевізників на чотири автобусні маршрути.

  Сьогодні у Дніпропетровську визначили переможців конкурсу серед перевізників на чотири автобусні маршрути загального користування. На участь у конкурсі подали заявки п’ять автотранспортних підприємств, зокрема, на один із маршрутів претендувало два підприємства-перевізника. Згідно Постанови Кабінету Міністрів України  № 1081, якщо у конкурсі на обслуговування маршруту подає заявку лише один претендент, його можна визначити переможцем.
  Після засідання конкурсний комітет оголосив результати: автобусний маршрут загального користування  №15  обслуговуватиме  ПАТ «Дніпропетровське автотранспортне підприємства № 11255», маршрут  №77 -  ТОВ «Технополіс», на маршруті  №156А – працюватиме автотранспортне підприємство «Карлссон», на маршруті № 108 з двома претендентами –перевізниками перемогло приватне підприємство «Зігфрід-М», набравши 35 балів, тоді як ТОВ «Дніпропетровське автотранспортне підприємства № 11227» набрало 9 балів. З усіма переможцями конкурсу департамент транспорту та зв’язку Дніпропетровської міської ради укладе відповідний договір про обслуговування маршруту  строком на п’ять років. 
  Останній конкурс перевізників на міські автобусні маршрути загального користування відбувся у серпні 2013 року, тоді перевізників було обрано на 55 маршрутах. Наступний конкурс на 74 маршрути проходитиме у декілька етапів упродовж року, повідомляють у департаменті транспорту та зв’язку міської ради.