Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпропетровськ відзначає 18-у річницю Конституції.

  altУ Дніпропетровську відзначають 18-у річницю Конституцію України. Квіти пам’яті та вдячності до пам’ятника Тарасу Шевченку поклали керівники області, міста, районів, силових структур, духовенство, представники політичних партій та громадських організацій, мешканці міста. Під час церемонії прозвучав Гімн України, також учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх загиблих у боротьбі за незалежність та суверенність України.
  Вітаючи дніпропетровців зі святом міський голова Іван Куліченко зазначив, що сьогодні, коли країна переживає непрості часи, ми, як ніколи, маємо пам’ятати - доля нашої Батьківщини в руках кожного українця. «Бажаю, щоб ми всі жили у відповідності з Конституцією. Нехай свято додасть наснаги та сил, хай здійсняться всі плани і задуми. Успіхів, мудрості і віри у високе призначення та світле майбутнє нашої незалежної України. Миру і злагоди!», - сказав  очільник міста.
  Під час урочистостей виступили академічний фольклорно – хореографічний ансамбль „Славутич ”, юні переможці конкурсу читців зачитали вірші про Україну.  Завершила  церемонію пісня «Рідна земля» у виконанні лауреата міжнародних і всеукраїнських конкурсів Зінаїди Чепи.
  Конституцію України було ухвалено 28 червня 1996 року.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt