Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Іван Куліченко привітав школярів з завершенням навчального року.

  altСьогодні майже для 82 тисяч учнів Дніпропетровська пролунав останній дзвоник. Міський голова Іван Куліченко завітав на свято у фінансово-економічний ліцей. Очільник міста привітав ліцеїстів, педагогів та батьків із закінченням навчального року. «Сьогоднішній день є особливим в першу чергу для випускників, оскільки для більш ніж 5 тисяч одинадцятикласників шкільний дзвоник лунає  востаннє.  Завтра, дорогі випускники, ваше останнє шкільне свято – випускний, після вже доросле життя.  Бажаю вам обрати професію, про яку мрієте, легко впоратися з вступом до вищих навчальних закладів, щоб здобувши знання, стати успішними і прославляти рідне місто та Україну», - сказав Іван Куліченко, звертаючись до випускників ліцею. Усім іншим ліцеїстам міський голова побажав гарно провести літні канікули, відпочити і набратися сил для нового навчального року.
  Із завершенням навчального року ліцеїстів привітали педагоги і гості свята. Під час урочистої лінійки випускники танцювали шкільний вальс, а після – на знак прощання із ліцеєм випустили у небо жовто-блакитні кульки. Після того, як пролунав останній дзвінок ліцеїсти розійшлися на останню у своєму житті класну годину.
  Фінансово-економічний ліцей працює з 2005 року. Щорічно збірна ліцею виборює призові місця в обласному турнірі юних економістів. У поточному навчальному році 75 ліцеїстів стали призерами предметних олімпіад, 15  - переможцями конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук.  
  У Дніпропетровську працює 161 загальноосвітній навчальний заклад. Цього року одинадцяті класи закінчують 5 тисяч 85 учнів, дев'яті - 6 тисяч 898 учнів.
alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt