Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Міські заходи до Міжнародного дня захисту дітей.

Міські заходи до Міжнародного дня захисту дітей.
 
29 травня
О 15.00 у будинку-інтернаті для дітей з особливими потребами  (вул. Чичеріна, 167)  розпочнеться розважальна програма для дітей.
 
О 16.00 у Дніпропетровському планетарії (вул. Рогальова, 10) розпочнеться святкова зустріч заступника міського голови Ірини Зайцевої з обдарованими дітьми та дітьми з малозабезпечених сімей - учнями шкіл естетичного виховання.  Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради. На святі буде представлена шоу-програма планетарію, кожна дитина отримає подарунок.
 
31 травня
 
Об 11.00 у Молодіжному парку стартує розважальна програма з атракціонами для дітей і молоді з особливими потребами.
 
О 15.00 у літньому театрі парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка  відбудеться гала-концерт відкритого дитячо-юнацького фестивалю-конкурсу „Яскрава країна дитинства”.
 
1 червня
 
О 10.00 у центрі дитячої творчості  (вул. Робоча 166, БК «Машинобудівників») стартує  ігротека  та перегляд вистави для дітей пільгових категорій
 
О 10.00 на фестивальному майданчику парку Лазаря Глоби відбудеться  міський благодійний  дитячий фестиваль  «CHILDREN FEST». Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради.  Під час фестивалю волонтери проведуть для дітей різноманітні майстер-класи, конкурси малюнків, мильних бульбашок, роллерний фестиваль, різноманітні настільні ігри. Серед особливих розваг свята –екскурсія по парку, де діти познайомляться з історією створення дитячого парку Лазаря Глоби та проїдуться дитячою залізницею.
 
О 10.00 у  Кварталі Мистецтв (Набережна Леніна, р-н ресторану Поплавок), відбудеться свято для всієї родини - Дніпропетровський міський «Фестиваль щастя». Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради. Для дітей та їх батьків проведуть різноманітні майстер-класи, для них підготували виставки дитячих малюнків, показові виступи спортсменів, ярмарок  майстрів хенд-мейд, конкурси з призами й подарунками, а також святковий концерт.
 
О 10.00 у парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького розпочнеться розважальне свято «Тепло души от сердца к сердцу».
 
Об 11.00 у будинку культури „Енергетик”(вул. Космонавта Волкова, 11а) стартує розважально-концертна програма „Детство от нас не уходит, детство живёт в нас всегда!».
 
Об 11.00 у Міський палац дітей та юнацтва (вул. Набережна Перемоги, 5) розпочнеться святковий концерт з нагоди Дня захисту дітей.
 
О 12.00 у культурно-спортивному комплексі „Шинник”(вул. Г. Сталінграду, 118а) стартує свято „Діти – майбутнє планети!”.
 
О 12.00 у Палаці культури „Північний”(вул. Липова, 12) розпочнеться концерт „Діти – чарівні квіти!”.
 
О 12.00 у культурно - дозвільному комплексі „Кайдацький” (пр. Свободи, 67) розпочнеться вистава-гра „Головне на світі – діти!”.
 
О 12.30 у парку ім. Шевченка розпочнеться розважальна програма для дітей пільгових категорій та їх батьків.
 
О 14.00 у літньому театрі Центрального міського дитячого парку Лазаря Глоби розпочнеться концерт за участю кращих дитячих творчих колективів „Зоряне сяйво”.
 
О 14 .00 у центральній міській бібліотеці (вул. Леніна, 23) розпочнеться літературно-музичний захід для дітей.
 
2 червня
О 9.00 на станції юних натуралістів (вул. Червоногвардійська, 15А)  відбудеться еколого-натуралістичне свято «Щаслива країна дитинства».