Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Іван Куліченко зустрівся з переможцями конкурсу «Дніпропетровськ – місто моєї мрії».

  altСьогодні у Дніпропетровській міській раді міський голова Іван Куліченко зустрівся з переможцями міського конкурсу творів «Дніпропетровськ – місто моєї мрії». У неформальній обстановці під час чаювання очільник міста поспілкувався із школярами і  вислухав їх бачення майбутнього Дніпропетровська. « Я ознайомився з вашими творами про рідне місто і був приємно вражений тим як щиро ви за нього вболіваєте. У своїх роботах ви не лише описуєте красу нашого Дніпропетровьска, а й наголошуєте на проблемах, зокрема, екологічній, і пропонуєте шляхи їх вирішення. Впевнений, що такі активні і талановиті діти обов’язково стануть успішними», - зазначив міський голова Іван Куліченко.
   Під час заходу Іван Куліченко вручив переможцям подяки і подарунки: футболку, кепку і рюкзак із логотипом Дніпропетровська. В свою чергу одна із переможниць – Ліза Шварцман подарувала очільнику міста картину з петриківським розписок, написану власноруч. Наприкінці зустрічі Іван Куліченко подякував школярам за участь у конкурсі, порадив активно вивчати іноземні мови та IT-технології і побажав обрати професію, яка сприятиме самореалізації.
  Міський конкурс творів «Дніпропетровськ – місто моєї мрії» стартував місяць тому. До нього долучилося понад 11 тисяч школярів 9-11 класів. За підсумками другого етапу конкурсу було відібрано 60 найкращих творів, авторів 12  з них визнано переможцями. Учасники конкурсу мали можливість у довільній формі написати про своє рідне місто, його історію, визначні чи пам’ятні місця, його майбутнє і проекти, які на їх думку необхідно реалізувати для подальшого розвитку  Дніпропетровська
   Конкурс організований в рамках інформаційної кампанії з популяризації позитивного іміджу Дніпропетровська, його логотипу і слогану, зазначають в управлінні міжнародних зв’язків Дніпропетровської міської ради.
alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt