Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Оголошення про початок конкурсу з відбору проєктів для участі у Міській цільовій програмі «Співфінансування проєктів на допомогу силам безпеки і оборони України»

Дніпровська міська рада, оголошує проведення конкурсу з відбору проєктів для участі у Міській цільовій програмі «Співфінансування проєктів на допомогу силам безпеки і оборони України», що направлені на допомогу силам безпеки і оборони України.

 

Організатор конкурсу - Департамент інноваційного розвитку Дніпровської міської ради.

 

Взяти участь у конкурсі можуть громадські об'єднання, благодійні організації, юридичні особи приватного права, які зареєстровані в установленому законодавством України порядку.

 

Подати проєкти можна на придбання та безкоштовну передачу до сил безпеки і оборони України матеріальних цінностей за однією із визначених категорій:

– безпілотних літальних та наземних апаратів;

– FPV-дронів та інших безпілотних апаратів;

– засобів зв'язку;

– амуніції;

– техніки.

 

Сума, поданого до участі у конкурсі, проєкту не може бути нижчою за 500 тис. грн і більшою за 1 млн. грн.

Основною умовою для участі у конкурсі є власний внесок учасника конкурсу у розмірі не менше ніж 25 % від суми проєкту.

Проведення конкурсу та реалізація обраних за результатами конкурсу проєктів здійснюватиметься, відповідно до Порядку проведення конкурсу з відбору проєктів для участі у Міській цільовій програмі «Співфінансування проєктів на допомогу силам безпеки і оборони України», затвердженої рішенням міської ради від 20.12.2023р. № 21/45.

З детальною інформацією щодо Порядків проведення конкурсу та фінансування проєктів можна ознайомитись в рішенні виконавчого комітету Дніпровської міської ради від 05.03.2024 № 5-5/3 за посиланням.

 

Проєкти подаються Організатору конкурсу у паперовому вигляді державною мовою до 06.05.2024 за формами, до форм додаються документи, завіренні відповідним чином, які передбачені Порядком.

 

Контакти:

Департамент інноваційного розвитку Дніпровської міської ради

адреса: м. Дніпро, просп. Д. Яворницького, 60, каб. 19 А.

тел. 093 093 97 00

Електронна пошта: [email protected]