Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпропетровську відбулось засідання секції Асоціації міст України з питань охорони здоров'я.

 alt   У Дніпропетровську відбулось засідання секції  Асоціації міст України  з питань охорони здоров'я в рамках проекту USAID «Ініціатива захисту прав та законних інтересів місцевого самоврядування в Україні (ДІАЛОГ)», повідомляють у департаменті охорони здоров'я Дніпропетровської міської ради. У засіданні секції взяли участь начальники управлінь охорони здоров'я міст-членів асоціації, представники міністерства охорони здоров'я, начальник головного управління охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації, завідувач кафедри Дніпропетровської державної медичної академії, директор та заступники директора департаменту охорони здоров'я Дніпропетровської міської ради.
  Учасники заходу обговорили питання реформування системи охорони здоров'я. Зокрема, дніпропетровські фахівці поділился із фахывцями з інших міст  досвідом реформи медичного обслуговування у Дніпропетровську як одному із пілотних міст країни, де реформується ця  галузь. Окрім того, під час засідання були обговорені зміни до чинного законодавства у сфері охорони здоров'я України, напрямки розвитку хоспісної та паліативної допомоги у містах, питання розробки індикаторів для оцінки ефективності роботи в сфері охорони здоров'я в системі муніципальної статистики, зазначають у департаменті. 
  Засідання секції  Асоціація міст України  з питань охорони здоров'я проводилось з метою обміну досвідом у сфері діяльності закладів охорони здоров'я,  визначення індикаторів для оцінки ефективності діяльності у цій сфері.