Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У місті розпочато будівництво каналізаційного колектору по вул. Івана Франка.

  У місті розпочато будівництво каналізаційного колектору по вул. Івана Франка  на ділянці від вул. Єрмолової до вул. Гладкова. Про це повідомили на комунальному підприємстві “Дніпроводоканал”. Зокрема, на зазначеній ділянці вулиці буде укладено новий поліетиленовий каналізаційний колектор довжиною 310 метрів, який поєднає існуючі каналізаційні мережі по вул. Єрмоловій та Гладкова. Будівельні роботи планується закінчити до кінця жовтня, зазначають на “Дніпроводоканалі”.
  Новий каналізаційний  колектор будується згідно програми  соціально-економічного розвитку міста. На ці цілі з міського бюджету виділено 1,6 мільйонів гривень.
  Останнім часом мешканці з вулиці Івана Франка постійно скаржились на підтоплення прилеглої території через протікання та засмічення застарілого каналізаційного колектора. За результатами обстеження каналізаційних мереж в даному районі було прийняте рішення про виділення з міського бюджету коштів на реконструкцію діючої системи водовідведення, зазначають на підприємстві.