Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

На День міста у Дніпропетровську встановлено рекорд з наймасшабнішого фітнес-марафону.

На День міста у Дніпропетровську встановлено рекорд з наймасшабнішого фітнес-марафонуНа відкритті нового стадіону та скейтмайданчика у Молодіжному парку відпочинку та дозвілля було встановлено рекорд України та світу з наймасшабнішого фітнес-марафону серед дітей та молоді. У марафоні взяла участь рекордна кількість учасників —  5 тисяч 298. Під час відкриття нових об'єктів також відбувся танцювальний флешмоб. На новому футбольному полі діти, одягнені у сині та жовті футболки у танці сформували імпровізований прапор України. Окрім того, на полі свою майстерність продемонстрували  футбольні жонглери-фристайли, дівчата-черлідери, гімнасти-вихованці дитячо-юнацьких шкіл міста.
  У відкритті нового стадіону та скейтмайданчика взяли участь керівники області та міста. Губернатор Олександр Вілкул та міський голова Іван Куліченко залишили автографи на футбольному м'ячі із символікою області та міста і передали його юним футболістам.
  Цього року виконано першу чергу реконструкції стадіону. Зокрема, улаштовано нове футбольне поле з травяним штучним покриттям розміром понад 6 тисяч квадратних метрів. Навкруги нього розташовано трибуни на 404 місця. Окрім того, на стадіоні побудовано гардеробно-душовий блок, підготовлено майданчик для установки тренажерів, виконані підготовчі роботи для розміщення бігових доріжок. Неподалік стадіону побудовано скейтмайданчик для занять екстремальними видами спорту, на ньому одночасно можуть розміститися близько 50 скейтерів. На початку цього року у парку було відкрито Льодову арену, на базі якої працює дитячо-юнацька школа зимових видів спорту (фігурного катання та хокею).

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt