Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпропетровську складено близько 600 протоколів щодо порушення правил благоустрою.

  З початку року у Дніпропетровську складено  567 протоколів щодо порушення правил благоустрою. Про це повідомили на комунальному підприємстві «Управління контролю за благоустроєм міста». Найбільше порушень зафіксовано з боку перевізників твердих побутових відходів у зв’язку з несвоєчасним вивезенням сміття та з боку підприємств і організацій у зв’язку з незадовільним станом прилеглої території. Також досить часто інспектори фіксують факти розклеювання інформаційної продукції у непризначених для цього місцях - на парканах, огорожах, стовпах, зупинках та під’їздах. На сьогодні у Дніпропетровську для розклеювання інформаційних листівок  встановлено понад 350 спеціальних стендів. Але, незважаючи на це, люди все одно продовжують клеїти оголошення у непризначених  місцях, нарікають на комунальному підприємстві. Інспектори «Управління контролю за благоустроєм міста» спільно із співробітниками екологічної міліції постійно проводять рейди для виявлення і притягнення до адміністративної відповідальності осіб, які таким чином засмічують місто.
  На підприємстві повідомляють, що зазвичай характер порушень залежить від пори року. Восени інспектори найчастіше протоколи складають щодо несвоєчасного прибирання сухого листя, взимку - щодо запізнілого прибиранням снігу та льоду. Усі протоколи направляються на розгляд адміністративної комісії, яка і призначає розмір штрафу. Штраф за порушення правил благоустрою становить від 340 до1700 гривень, додають на підприємстві.
  Щодо порушення правил благоустрою необхідно звертатися до комунального підприємства «Управління контролю за благоустроєм міста» за адресою: вул. Червона, 22А, або за телефоном 726-60-35.