Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

На День міста відбудеться свято морозива та меду.

Дніпропетровськ - На День міста відбудеться свято морозива та меду У Дніпропетровську на День міста у центральному дитячому парку імені Л. Глоби відбудеться свято морозива та меду, а також виставка - ярмарок продуктів бджолярства. Про це повідомили у департаменті споживчого ринку і сфери послуг Дніпропетровської міської ради.  Організовує свято місцеве підприємство – виробник морозива торгівельна марка “Ласунка” спільно з кондитерською фабрикою “Малпі”.
  У парку в районі літнього театру організатори проводитимуть серед малечі різні конкурси на тематику морозива, за участь у яких кожна дитина отримає подарунок. Родзинкою свята, зазначають організатори, стане фірмовий конкурс “Божевільні продавці” - у спеціально організованому ринзі дітвора, одягнена у дощовики та рукавички, влаштує перестрілку морозивом. Переможцем стане найчистіший.
  Крім того, у парку на День міста (8 та 9 вересня) працюватиме виставка-ярмарок “Свято меду”. У ці дні до парку з'їдуться 25 пасічників з міста та області, зазначають у департаменті. Вони привезуть на ярмарок мед різних сортів — з акації, гречки, соняшників, різнотрав'я, квіткового пилку. Зацікавлені відвідувачі заходу зможуть дізнатися про приготування ліків з меду та його продуктів за народними рецептами.
  Організатори ярмарку “Свято меду” - Дніпропетровська обласна громадська організація “Спілка пасічників” спільно з ВАТ “Бджолоагросервіс”.