Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

До Дня міста відбудуться святкові ярмарки.

   До Дня міста в семи районах Дніпропетровська відбудуться святкові сільськогосподарські ярмарки. Про це повідомили у департаменті споживчого ринку та сфери послуг Дніпропетровської міської ради. 7 та 8 вересня з 8 години на ринках та торговельних майданчиках районів міста розпочнеться жвава торгівля.
   На ярмарки запрошені господарства сільських районів та  місцевих товаровиробників. З-поміж іншого, зазначають у департаменті, товаровиробники привезуть на продаж овочі, фрукти, м'ясо, свіжу рибу, молочну продукцію, зернові культури, мед та інше. Купити все це можна буде за цінами на 10 -15% нижче середніх роздрібних цін.
   Ярмарки відбудуться: 7 вересня  - вул. Роторна, 21 (торговельний майданчик, Самарський район). 7-8 вересня на території Бабушкінського району: перехрестя вул. Гладкова та вул. Інженерної (ярмарковий майданчик); вул. Панікахи, 11 (майданчик біля ТЦ „Терра”); вул. Баженова, 1 (селище „Мирне”); селище „Авіаторське” (район аеропорту). 8 вересня: Донецьке шосе, 20 (ярмарок „Передовий”, АНД район); бульв. Слави, 2Б (торговельний комплекс „Мандриківський”, Жовтневий район); вул. Косіора, 1а (ринок „Північний”,  Індустріальний район); вул. Робоча, 77 (ринок „Каверінський”, Красногвардійський район); вул. Братів Трофімових, 40Н (торговельний майданчик „Трофімовський”, Ленінський район), додають у департаменті.