Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Заборонено рух вантажного транспорту по трьом міським вулицям.

  З 1 вересня по вулиці Петрозаводській (на ділянці від Донецького шосе до вулиці Кіровоградської), по вулиці Кіровоградській (на ділянці від вулиці Петрозаводської до вулиці Моторної) та по вулиці Моторній буде заборонено рух вантажного автотранспорту. Відповідне рішення ухвалив виконком Дніпропетровської міської ради з метою впорядкування руху вантажного автотранспорту у місті.
  У зв'язку з цим рух вантажного автотранспорту скеровано по Полтавському шосе.Про це повідомили у департаменті взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної та оборонної роботи і з питань надзвичайних ситуацій Дніпропетровської міської ради. 
  Окрім цього в департаменті додають, що згідно з вимогами Правил дорожнього руху, які затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 10.10.2001 № 1306,  дії дорожнього знаку 3.3 “Рух вантажних автомобілів заборонено” не поширюється на транспортні засоби, що обслуговують громадян чи належать громадянам, які проживають або працюють у цій зоні, а також на транспортні засоби, що обслуговують підприємства, які розташовані у позначеній зоні; на вантажні автомобілі, які мають похилу білу смугу на зовнішній бічній поверхні або перевозять групи людей. У таких випадках транспортні засоби повинні в’їжджати до позначеної зони і виїжджати з неї на найближчому перехресті до місця призначення