Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Привітання міського голови з Днем Незалежності України!

altШановні дніпропетровці!

Щиро вітаю Вас з національним святом – Днем Незалежності України!

    24 серпня 1991 року - визначна дата, яка увійшла в історію нашої держави золотою сторінкою. Нелегкими видались для нашої країни ці роки, довелося йти важким шляхом соціально-економічних перетворень, практично заново створювати державні інститути, нові правила і стандарти життя. Не залишився осторонь від перетворень і наш Дніпропетровськ. І нам є чим пишатися - за роки незалежності місто зміцніло і змінилося. Ми нарощуємо об’єми промислового виробництва, будуємо нові дитячі садочки, житлові будинки, удосконалюємо систему теплопостачання, ремонтуємо дороги, реконструюємо вулиці та сквери.Список позитивних перетворень можна продовжувати і це чудово, адже усі великі успіхи нашої держави складаються з успіхів кожного села, району, міста й кожного небайдужого українця, як безліч річок і струмків зливаються в один могутній Дніпро.
    Безумовно, роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас на зрілість. Нам судилося стати учасниками творення новітньої української держави - це велика честь і відповідальність. Від кожного з нас великою мірою залежить, якою бути нашій державі, як житимуть наші діти, онуки і правнуки.
    Бажаю Вам та Вашим рідним міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України.
    Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а Ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього Дніпропетровська й України. 
 
З повагою,
Міський голова                                                                                     Іван Куліченко