Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

12 травня у школах міста випускні вечори.

  12 травня у школах міста відбудуться випускні вечори за виключенням шкіл №1, 88, 144, у яких ці заходи пройдуть 11 травня. Про це під час прес-конференції повідомила в.о. начальника управління освіти та науки Дніпропетровської міської ради Любов Башкатова. “Загалом із 163 шкіл у 116 урочисті і розважальні частини проходитимуть на їх території, решта — у будинках культури, кафе тощо. Організаційну роботу щодо проведення випускних вечорів вже майже завершено — до міської санстанції, департаменту охорони здоров'я, правоохоронних органів направлено необхідну інформацію щодо проведення свята. Час проведення випускних кожен навчальний заклад разом з батьківськими комітетами вирішує самостійно. У більшості шкіл урочисті частини розпочнуться о 21.00 і триватимуть до 5.00. У деяких школах випускники відзначатимуть своє свято з 18.00-19.00. Відповідним службам про це повідомлено”, - зазначила Любов Башкатова.
   За правопорядком під час випускних вечорів  слідкуватимуть представники міської міліції. “Цього вечора у школах міста чергуватимуть понад 300 співробітників міліції, з розрахунку по два міліціонери на один клас незалежно від місця провеження заходу. Традиційно випускники зустрічатимуть світанок. Такі місця нам вже відомі — це набережна Леніна, набережна на вул. Малиновського, парки, сквери — вони теж патрулюватимуться. Окрім того, цього вечора та вночі місто патрулюватимуть 220 міліціонерів, 100 військовослужбовців, будуть задіяні автопатрульні “Беркут””, - сказав заступник начальника міського управління міліції Володимир Седлецький.
   Цього року у 163 загальноосвітніх навчальних закладах одинадцяті класи закінчують 6 тисяч 697 учнів, з них 262 золотих медалістів та 122 срібних.