Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпропетровську у містах масового перебування людей будуть встановлені камери відеонагляду.

alt  У Дніпропетровську у містах масового перебування людей будуть встановлені камери  відеонагляду. Про це заявив міський голова Іван Куліченко. За його словами, у місті вже є такий досвід, коли спільно з міліцією системи відеоспостереження було облаштовано у сквері ім. Леніна. Зараз Придніпровська залізниця завершує установку таких камер на привокзальній площі, у приміщені вокзалу та на перонах. Роботу у цьому напрямку продовжуватимемо і міська влада допомагатиме її фінансувати бюджетним та позабюджетним коштом, зазначив очільник міста.
  Він також закливав містян, які були свідками вибухів і потребують допомоги звертатися до медиків та психологів і наголосив, що у місті працює цілодобова телефонна лінія довіри, де можна отримати відповідну консультацію.
  «Дніпропетровськ пережив шок, такого потрясіння у місті не було ніколи. Взаємодія влади, правоохоронних структур та медиків була на високому рівні. Перша швидка допомога приїхала на місце вибуху за 4 хвилини. Допомогу всім надали вчасно і в повному обсязі. Ми злагоджено спрацювали при ліквідації наслідків вибуху, тепер наша задача поновити рівновагу та спокій у завжди стабільному за політичними, національними та релігійними ознаками місті», - наголосив Іван Куліченко.    
  У зв'язку з вибухами свої співчуття та підримку висловили дніпропетровцям мерії міст Кутаїсі ( Грузія) і Відня( Астрія), представники посольства Нідерландів в Україні та голова Федерації Канадських муніципалітетів Роджер Андерсон, повідомили в управлінні  міжнародних зв'язків Дніпропетровської міської ради.