Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

30 та 31 березня у Дніпропетровську проходитимуть Дні Львова.

   30 та 31 березня у Дніпропетровську проходитимуть Дні Львова. Офіційне відкриття заходу відбудеться на  Європейській площі 30 березня о 12:00. Про це під час прес-конференції повідомила заступник  міського голови Ірина Зайцева. “Два роки тому на святкуванні Дня міста у Дніпропетровську була виставка львівських художників. Львівянам сподобалась гостинність нашого міста і на початку цього року вони звернулися з пропозицією провести  презентацію Львова у Дніпропетировську. До нашого міста на ці два дні зі Львова приїжджають театральні діячі, представники туристичного бізнесу, представники міської ради Львова. Ми раді зустріти львівських друзів”, - зазначила Ірина Зайцева.
   Основні заходи відбудуться на Єворопейській площі. Протягом двох днів там проходитимуть промо-акції від львівських підприємств шоколаду, кави та морозива. 30 березня о 16.00 на площі  виступатиме джазовий  гурту ShockоlaD, о 18.00 відбудеться  вулична вистава «Глорія» театру на ходулях «Воскресіння» з елементами вогню. Такі вистави досить популярні у Європі. Львівяни подарують дніпропетровцям скульптуру лева, розмальовану львівським художником Володимиром Костиркою. Ця скульптура буде розміщена на площі біля торгового центру “Пасаж”, додала Ірина Зайцева. За її словами, Дніпропетровськ теж планує здійснити відповідний візит до Львова.  Нам теж є що показати львівянам — це доробки наших театралів, художників, артистів, музикантів
   Акція “Дні Льова” проводиться з метою промоції Львова в українських містах. Минулого року Дні Львова відбулися у Харкові, Одесі та Луганську.