Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У будинку, де стався вибух, коштом міського бюджету відновлено покрівлю та встановлено вікна у під’їзді.

У будинку, де стався вибух, коштом міського бюджету відновлено покрівлюУ будинку № 91-А по вулиці Робочій, де минулого тижня стався вибух газу, коштом міського бюджету відновлено покрівлю будинку, встановлені вікна у під’їзді. Про це повідомили в управлінні житлового господарства Дніпропетровської міської ради. Окрім того, коштом міського бюджету у квартирі, де стався вибух, і у інших кварирах, які від нього постраждали, відновлять стіни, стелі та інші перекриття. 16 березня у будинку було відновлено тепло- та електропостачання. На сьогодні будинок підключено до газопостачання, окрім одного стояка під'їзду, де стався вибух, зазначають в управлінні.
   Мешканці зруйнованих квартир відмовилися від тимчасового житла у гуртожитках, окрім однієї жінки, яка зголосилася пожити у гуртожитку Південного машинобудівного заводу, зазначають у Красногвардійській районній раді.
   Наразі 4 дорослих та дитина, постраждалі внаслідок вибуху знаходяться у лікарнях міста, медики надають їм необхідну допомогу,  повідомляють у департаменті охорони здоров’я.