Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

За два місяці поточного року споживачам за неякісні товари та послуги повернуто 5 тисяч 300 гривень.

За два місяці поточного року споживачам за неякісні товари та послуги повернуто 5 тисяч 300 гривеньЗа два місяці поточного року споживачам за неякісні товари та послуги повернуто 5 тисяч 300 гривень. Про це повідомили в управлінні з питань захисту прав споживачів Дніпропетровської міської ради. За цей період  було розглянуто 90 письмових звернень громадян, 25 із них вирішено на користь жителів міста. На сьогодні у стадії розгляду 27  скарг. Найчастіше споживачі Дніпропетровська скаржаться на непродовольчі товари, а саме побутову техніку, телефони, меблі, а також на послуги зв’язку, ззаначають в управлінні.  
   На сьогодні фахівці управління перевірили 36 підприємств на дотримання правил торгівельного обслуговування населення. За результами цих перевірок до адміністративної комісії міської ради передано 12 протоколів про адміністративні правопорушення, правопорушники сплатили 1 тисячу 615 гривень штрафів, повідомляють  в управлінні.
   У разі придбання неякісного товару необхідно звертатись до управління з питань захисту прав споживачів за телефоном 379 - 08 - 79, або за адресою вул. Високовольтна, 14 з 10.00 до 17.00.