Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Комунальні служби прибирають місто.

   У Дніпропетровську розпочаті роботи  з очищення узбіч доріг від нальодів та посипальних матеріалів. Щоденно у прибиранні титульних об'єктів задіяно 150 чоловік та 40 одиниць техніки. Про це повідомили у департаменті житлово-комунального господарства та капітального будівництва Дніпропетровської міської ради. На сьогодні прибирати вже почали на проспектах Правди, Гагаріна, Пушкіна, Запорізькому шосе, вулиці Набережній Заводській,  Чкалова, Комсомольській, Сєрова, Леніна та інших. Окрім того, працівники комунального підприємства “Дніпроавтоміст” проводять роботи по наведенню належного санітарного стану на Центральному та Південному мостах та підходах до них, зазначають у департаменті.
   Працівники комунального підприємства “Міськзеленбуд” задіяні у прибиранні сміття з газонів, щоденно до такої робото долучаються до 50 чоловік та три машини. Окрім того, підприємство обрізає дерева та кущі на проспекті Гагаріна, вулиці Набережній Леніна, виконує роботи по валці хворих та сухих дерев у парку Глоби.
   Для попередження виникнення аварійних ситуацій, пов'язаних з підтопленням території міста у весняний період комунальне підприємство “Гідроспоруди” щоденно очищує дощові мережі, додають у департаменті.