Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Третій благодійний концерт-акція „Жити завтра” в підтримку онкохворих дітей Дніпропетровська.

Третій благодійний концерт-акція „Жити завтра” в підтримку онкохворих дітей Дніпропетровська18 березня о 18.00  у театрі російської драми ім. М. Горького відбудеться третій благодійний концерт-акція „Жити завтра” в підтримку онкохворих дітей Дніпропетровська. Про це повідомили організатори заходу.
   У концерті беруть участь співачка Вікторія Білан-Жилінська, тріо «S-KLASS», фіналіст шоу Х-фактор Юрій Богуславський, вокалісти Ігор та Зінаїда Чепа,  фіналіст проекту „Танцюють всі” Олег Патраков, концепт хор «HORizma», театр КВН ДГУ, дует «Монте Карло»: Костянтин Іванченко та Сергій Жоров та багато інших. Спеціальні гості концерту: актори телесеріалу «Братаны» Сергій Селін, Олексій Кравченко, Надія Борисова, Антон Хабаров, Данило Воробйов. Ведучий концерту заслужений артист Росії Сергій Селін.
   Вартість квитків від 50 до 300 гривень. Усі кошти, зібрані з концерту, будуть направлені на допомогу дітям, які проходять лікування в онкогематологічних відділеннях міста, зазначають організатори.
   Благодійний концерт-акція „Жити завтра” проходить у місті втретє. За два попередні концерти було зібрано 111 тисяч гривень. За ці кошти було придбано три багатофункціональні спеціалізовані медичні ліжка для відділення планової хірургії обласної дитячої клінічної лікарні на вулиці Космічній, а також препарати  хіміотерапії, протигрибкові  ліки для дітей онкогематологічних відділень дитячої лікарні на Космічній, додають організатори.