Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

За два місяці цього року від мешканців міста надійшло 1 тисяча 882 звернення.

   За січень-лютий цього року на 30% у порівнянні з аналогічним періодом 2011 року зменшилася кількість звернень від мешканців міста щодо ремонту покрівель житлових будинків. Про це повідомили у відділі з організації роботи зі зверненнями громадян Дніпропетровської міської ради. Також на 20% поменшало звернень щодо ремонту під'їздів.
  Загалом за два місяці цього року від мешканців до Дніпропетровської міської ради надійшло 1 тисяча 882 звернення, що на 28% більше ніж за аналогічний період минулого року. Найчастіше дніпропетровці зверталися з питаннями житлово-комунального господарства. З цього приводу надійшло 1 тисяча 59 звернень або 56% від загальної кількості звернень. Наприклад, у порівнянні з минулим роком зросла кількість зверенень щодо вивезення сміття (на 20%), теплопостачання — на 50% (за рахунок звернень щодо встановлення індивідуальних систем опалення), зазначають у відділі.
  Найчастіше за допомогою у вирішенні тих чи інших питань зверталися пенсіонери, інваліди, ветерани війни і праці, члени багатодітних родин — 48% від загальної кількості звернень. За січень-лютий до керівництва міської ради під час особистих прийомів звернулося 126 осіб, додають у відділі.