Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У міській раді привітали переможців та лауреатів міського конкурсу «Учитель року - 2012».

 alt Сьогодні у Дніпропетровській міській раді вітали переможців та лауреатів міського конкурсу «Учитель року - 2012». Очільник міста  побажав усім присутнім вчителям міцного здоров'я, віри у необхідність та важливість педагогічної справи, терпіння та завжди вдячних вихованців. “За сімнадцять років існування конкурсу “Учитель року” у ньому взяло участь понад 1 тисячу 300 вчителів. Учасниками першого такого конкурсу були 25 педагогів, цього року їх вже 88. Це означає, що нашим вчителям цікаво брати участь у таких конкурсах, змагатися, проявляти свій професіоналізм, компетентність, демонструвати методики викладання та новаторські підходи у своїй роботі. Приємно бачити серед учасників і переможців учителів різного віку і в цьому сила освітньої галузі. Професія вчителя — важлива і відповідальна. Ті знання, які ви вкладає своєю невтомною, щоденною працею, формують нове покоління громадян нашої держави”, - зазначив міський голова Іван Куліченко.
  Після привітань переможців та лауреатів конкурсу нагородили дипломами та грошовими преміями. За перше місце вчителі отримали  по 5 тисяч гривень, за друге — 2 тисячі 800 гривень, за третє — 1 тисячу 800 гривень, лауреати — по 500 гривень. Грошові премії надані коштом міського бюджету.
  У міському конкурсі “Учитель року - 2012” взяли участь 88 учителів міста, які змагалися у номінаціях: українська мова та література, біологія, іноземна мова  (англійська), фізична культура, етика. За результатами конкурсу І місце посіли 5 учителів, ІІ місце – 7, ІІІ місце – 14. Лауреатами конкурсу стали 18 педагогів.