Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Привітання міського голови Дніпропетровська до 80-річчя Дніпропетровщини.

Привітання міського голови міста Дніпропетровська до 80-річчя Дніпропетровщини Шановні мешканці Дніпропетровська та області!
Щиро вітаю вас з  80-річчям Дніпропетровщини!
     У житті нашого регіону є багато яскравих сторінок: з Дніпропетровщиною пов’язані  імена відомих державних діячів, вчених, митців, літераторів та спортсменів. Сьогоднішнє свято є даниною пам’яті наших попередників, які розвивали регіон та заповідали нам берегти його і примножувати його славу.
     Зараз Дніпропетровщина розбудовується стрімкими темпами завдячуючи зусиллям  голови обласної державної адміністрації Олександра Вілкула. У Дніпропетровську та інших населених пунктах зводяться нові будинки, ремонтуються дороги, відкриваються дитячі садки та  школи, встановлюються дитячі майданчики, вводяться в експлуатацію нові об’єкти тепло та водопостачання. І на цьому робота не завершується, тому попереду ще багато звершень.
     Майбутнє процвітання Дніпропетровщини залежить від нашої турботи про регіон, бажання зробити його ще більш красивим та благополучним. Вірю, що спільними зусиллями ми досягнемо цієї мети.
      Дорогі мешканці Дніпропетровської області, бажаю Вам міцного здоров’я, родинного щастя, радості, Божого благословення та нових трудових успіхів на благо рідного краю та України в цілому. Миру Вам та злагоди.
      Нехай наш регіон-лідер процвітає. Слава Дніпропетровщині і її мешканцям! Зі святом!

Дніпропетровський міський голова                                                                                                   Іван Куліченко