Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

КЖЕПи розпочали роботу з видалення бурульок.

КЖЕПи розпочали роботу з видалення бурульокБлизько 100 заявок надійшло за останній місяць від мешканців міста до районних КЖЕПів на видалення бурульок. Про це під час виїзного брифінгу повідомив заступник начальника управління житлового господарства Дніпропетровської міської ради Владислав Грицай. “Під кінець зими ми постійно проводимо роботу з видалення бурульок по всій  території міста. Для цього залучаємо автовишки центральної аварійної диспетчерської служби та співробітників житлових підприємств. Зазвичай бурульки утворюються на будівлях старої забудови з жорсткою покрівлею, як правило, це не багатоповерхівки та   п'ятиповерхові будинки. Враховуючи, що цього року зима видалася малосніжною, бурульок не так багато як у попередні роки”, - зазначив Владислав Грицай.
  Мешканцям міста, щоб уникнути неприємних ситуацій, слід звертати увагу на стрічки, якими огороджене місце, де звисають бурульки. “Досить часто городяни не оминають стрічки, які вказують на місце, над яким височіють бурульки, а просто пробігають під ними. Окрім того, часто виникають незручності при видаленні бурульок, коли люди паркують свої авто у заборонених для цього місцях і машина з автовишкою не може під'їхати до будівлі”, - додав Владислав Грицай.
  Роботи з видалення бурульок проводяться за заявками від мешканців. Заявки можна подавати до свого КЖЕПу або до міської центральної аварійної диспетчерської служби, яка працює цілодобово. Телефон служби: 745-32-60.