Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 52 звернення дніпрян. Повідомлення від містян надходили до телеграм-чату Корбана, на пошту та на гарячу лінію Штабу взаємодопомоги.

До якнайшвидшого вирішення всіх питань, з якими звертаються дніпряни, залучені усі служби мерії Дніпра на чолі з міським головою Борисом Філатовим. Посилена увага і постійний контроль міської влади забезпечують ефективну і швидку реакцію на повідомлення дніпрян.

Головне за день

Комфортний Дніпро

У дворі на проспекті Богдана Хмельницького, 47 поставили лавочки: «Допоможіть, будь ласка, поставити лавочки у дворі, під під'їзди. У будинку живе багато людей похилого віку, які люблять виходити і дихати свіжим повітрям, але у нас всього 1 лавочка, і то в не дуже хорошому стані, а нові, якісні, купити не можемо. Я писала листи багатьом депутатам, щодо встановлення нових лавок та реконструкції дитячого майданчика, але у відповідь тиша», - написали жителі. 

Наразі лавочки вже встановлені: «Велике дякую за нові лавки у дворі будинку просп. Богдана Хмельницького, 47, дуже якісні, та якісно зробили роботу фахівці, вони стоять дуже міцно. Діти та мешканці будинку вже на них відпочивають і всі дуже вам вдячні, і всім, хто працює та допомагає наводити лад! Мирного неба вам та вашим сім'ям!», - пише дніпрянка Поліна.

З приводу встановлення лавочок, будь ласка, звертайтесь до Вашої районної адміністрації або до Вашого депутата міськради.

Безпечний Дніпро

У Дніпрі продовжують ремонтувати  та накривати колодязі за заявками містян. 

На розі Української та Грушевського відремонтували колодязь: «Декілька люків чудово зроблено, а один люк виглядає...», - написала дніпрянка Наталія.

Наразі люк приведений до ладу. Працювала дорожня служба: «Дуже дякую! Навіть не чекала. Пішоходам не заважає ходити, водіям не заважає їздити. Я про люк на перехресті вул. Української та Грушевського. Виправили, все чудово! Наше улюблене місто має бути найкращим! Дякую!!», - пише Наталія.

За роботи дякуємо дорожній службі міста.

Світло:

- вул. Єфремова, 2-А: обірвано дріт. Це дріт магістрального інтернету, його прибрали. Працювали фахівці КП «Міськсвітло»;

- пров. Листяний, 12/10: розпломбувати лічильник ЦЕК для робіт КП «Жилсервіс». Ваше звернення направлене до компанії ЦЕК. 

Вода:

- вул. Аудиторна, 55-71: темна вода з крана. Ваші труби промиють;

- вул. Івана Багряного, 7: низький тиск води. Завтра, 4 травня, у Вас заміряють тиск у магістральній мережі. 

За всіма адресами – роботи КП «Дніпроводоканал». 

Сміття:

- просп. Олександра Поля, 62: прибрати звалище великогабаритного сміття;

- вул. Березинська: прибрати стихійне звалище будівельного сміття;

- вул. Незалежності, 28: прибрати біля сміттєвих баків;

- ж/м Тополя 2: прибрати стихійне звалище великогабаритного сміття.

Ваші звернення направлені до департаменту екологічної політики: зобов'язати відповідальних вивезти сміття та прибрати місця його збору.

ЖКГ:

- вул. Бориса Мозолевського, 11: відремонтувати вимощення. Будь ласка, зверніться до компанії, яка керує Вашим будинком;

- вул. Каховка, 1-А: замінити вікна у під'їзді, зробити ремонт. Будинок щойно прийнятий на баланс КП «Жилсервіс». Роботи включать у план на 2025 рік;

- вул. Квартальна 38: відремонтувати простінок, падає стіна. У вівторок, 7 травня, Ваш під'їзд обстежать, за підсумками будуть вжиті заходи. 

Вуличне освітлення:

- просп. Слобожанський, 101: не працює ліхтар. У Вас замінили лампу та імпульсно-запальний пристрій. Освітлення відновлено. Працювали фахівці КП «Міськсвітло».

Скошування трави:

- Авіаторське: скосити траву у центрі містечка. Будинки в Авіаторському – ОСББ. Ваше звернення направлене до департаменту самоорганізації населення: зобов'язати відповідальних виконати скошування.

Скосити траву: 

- пров. Василівський, 8, 12;

- вул. Високовольтна, 10;

- вул. Джинчарадзе, 1, 2, 3.

Ваші звернення направлені до інспекції з питань благоустрою: зобов'язати відповідальних скосити траву на вказаних територіях.

Аварійні дерева:

- вул. Коксова, 5: аварійне дерево. У Вас обріжуть та омолодять 5 дерев. Зроблять восени-взимку;

- вул. Сергія Параджанова, 20: аварійна липа.

У травні Ваші дерева обстежать, у цей день з Вами зв'яжуться, за підсумками обстеження складуть дефектний акт та визначать терміни робіт. За всіма адресами – роботи КП «Міськзеленбуд». 

Містяни дякують:

«Дякуємо за усунення промоїни на Аудиторній, 25», - пише дніпрянка Ніна.

«Мешканці вул. Волинська, 6 та вул. Волинська, 4 дякують Геннадію Корбану та його команді! Видалили дерева. Ви сила!», - пише дніпрянин Євген.

«Омеляна Пріцака, 7, Рибінська, 17. Дуже дякую, великогабаритне сміття вивезли. Дякую за оперативність. Дякую всім, хто причетний. Ми вам дуже вдячні! – пише дніпрянка Марина.

«Василя Сліпака. У четвер вже з'явилася вода, дякую!», - пише дніпрянка Олена.

«Квартальна, 38. Дякую, у четвер відремонтували!» - пишуть мешканці. Тут вставили лампу, яка випала зі стелі сходової клітки.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11,

(093) 261-32-25,

(063) 402-79-56,

(068) 638-28-48,

(063) 681-61-82.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/.