Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

«Великодні перегони -2024». У Дніпрі родинами шукали заховані пасхальні яйця

У Дніпрі пройшов традиційний сімейний забіг «Великодні перегони». Це гарна можливість активно та весело провести час з родиною на свіжому повітрі. Суть гри полягає в тому, щоб знайти якомога більше схованих пасхальних яєць, яких аж 3 тисячі. Організатори заздалегідь заховали їх в сквері Писаржевського. Цьогоріч участь беруть 38 команд, в кожній по 3 людини. На перемогу сподівається і команда «Огірочки».

«Ми дуже любимо цю гру. Беремо участь уже третій рік поспіль. Вона дійсно допомагає єднати родину. Я тут сьогодні зі своїми любими донечками Валерією та Варварою. Назву команди придумали вони. Наш девіз: «Огірочки ми зелені з нами сила та натхнення!» Я вважаю, що такі заходи дуже потрібні. Зараз складний час, усім важко, а такі заходи — це можливість трохи відволіктись, розважитись», - каже пані Олена, учасниця змагань.

«Тривалість змагань – 30 хвилин. Переможцями будуть 3 команди, які назбирають якомога більше яєць. Вони отримають подарунки від департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міськради  – книги українських авторів та пазли з зображенням Дніпра. Також будуть подарунки від спонсорів», - зазначив директор КЗПО «Дитячо-юнацький центр «Лідер» Роман Нечепурук.

Отже, перше місце здобула команда «Лисенята», друге – «Деруни». третє – «Star Wars». Вітаємо переможців!