Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

КП «Теплоенерго» продовжує підготовку до нового опалювального сезону:  на 30 вулицях Дніпра оновили теплоізоляцію

Дніпро продовжує покращувати енергоефективність систем опалення. Нині тепловики оновлюють ізоляцію трубопроводів опалення в районі будинків №113-119 по просп. Слобожанському. Все, аби скоротити втрати тепла та підвищити енергоефективність системи подачі теплоносія.

«Тут розташована траса надземного прокладання і близько 400 метрів підлягає відновленню. Бригада працює, і 3 травня планують ці роботи завершити. Завдяки тому, що погода посприяла цьогоріч, роботи ми змогли розпочати вже з березня. Відпрацьовуємо ті адреси, за якими звертались містяни. Нині бригади ізолювальників працюють по всьому місту.На лівобережній частині роботи ведуться за 10 адресами: вул. Калиновій, В. Тютюнника та Г. Мазепи. Десь вже повністю відпрацьовано об’єм, а на деяких локаціях залишаються дрібні роботи, вивіз сміття. На сьогодні ми вже оновили ізоляцію на близько  30 адресах по всьому місту» - розповів директор КП «Теплоенерго» Дніпровської міської ради Андрій Клименко, який 2 травня є черговим по місту. 

Він також перевірив Пункт  незламності на просп. Слобожанскьому 137-А, який розміщений на базі дитячо-молодіжного центру «ЛІДЕР»

«Сьогодні проінспектував Пункт незламності, який у разі відсутності світла готовий прийняти до 50 осіб. За потреби сюди запустять і вночі. Попри невелику площу закладу, вдалось зробити окрему кімнату для матері та дитини і місце для відвідувачів з домашніми улюбленцями. Є генератор, запас технічної води та шанцевий інструмент. У разі необхідності тут можна зарядити телефони, планшети та отримати доступ до інтернету», - запевнив  Андрій Клименко.