Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 43 звернення дніпрян. Повідомлення від містян надходили до телеграм-чату Корбана, на пошту та на гарячу лінію Штабу взаємодопомоги.

До якнайшвидшого вирішення всіх питань, з якими звертаються дніпряни, залучені усі служби мерії Дніпра на чолі з міським головою Борисом Філатовим. Посилена увага і постійний контроль міської влади забезпечують ефективну і швидку реакцію на повідомлення дніпрян.

Головне за день

Світло у всі двори! 

У Дніпрі продовжують встановлювати та повертати вуличне освітлення за заявками містян.

- На вулиці Бориса Мозолевського, 13, 15 додали світильники: «Велике прохання від мешканців будинків встановити подвійні світильники на стовпах освітлення біля будинку на вул. Бориса Мозолевського, 13 та 15. Дуже темно увечері йти вулицею вздовж гаражів», - написала дніпрянка Маргарита.

Тут встановили 4 кронштейни та 4 світильники: «Дякую КП «Міськсвітло» за оперативне реагування на прохання встановити додаткові світильники по вул. Бориса Мозолевського, 13 та 15!» – пише Маргарита.

- На ж/м Тополя-2, будинок 14 відновили вуличне освітлення: «Адреса Тополя-2, за будинком 14 зникло світло на опорах», - написав дніпрянин Андрій. 

Тут довелося обрізати дерева, після чого роботу ліхтарів відновили: «Світло відновили, дуже дякуємо КП «Міськсвітло!» – пише Андрій. 

За роботи дякуємо КП «Міськсвітло» та КП «Міськзеленбуд».

Світло:

- вул. Виконкомівська, 24-А: немає світла. Ваше звернення направлене до департаменту самоорганізації населення та до компанії ДТЕК.

Каналізація:

- вул. Героїв Рятувальників, 19, 21: забилася каналізація. Прочистили засмічення внутрішньобудинкової мережі;

- вул. Дарницька, 7: вкрали кришку колодязя. Це колодязь зв'язку. Ваше звернення направлене до інспекції з питань благоустрою: зобов'язати власника накрити колодязь;

- вул. Львівська – Шухевича: накрити колодязі. Це колодязі зв'язку. Ваше звернення направлене до інспекції з питань благоустрою: зобов'язати власника накрити колодязі;

- вул. Шинна, 11-Б: накрити колодязь. Ваше звернення направлене до інспекції з питань благоустрою: зобов'язати власника накрити криницю. За попередньою інформацією, колодязь розташований на мережі заводу ПМЗ.

Сміття:

- вул. Повітрофлотська, 2-А: прибрати сміття навколо зруйнованого об’єкта;

- вул. Волинська, 9, 11: хто має прибирати територію?

- вул. Магдалинівська, 5: прибрати сміття на зруйнованому об’єкті.

Ваші звернення направлені до інспекції з питань благоустрою: зобов'язати відповідальних/власників прибрати сміття та території.  

ЖКГ:

- просп. Богдана Хмельницького, 112: коли відремонтують під'їзди? Ремонт під'їздів заплановано на друге півріччя цього року;

- Петра Калнишевського, 2: відремонтувати покрівлю. Вам потрібно звернутися до керуючої компанії, яка обслуговує будинок.

Зооконтроль: 

- Парк Зелений Гай: прибрати труп собаки. Прибрали.

Вуличне освітлення:

- вул. Березинська, 45: не працюють ліхтарі;

- вул. Осіння, 9-А: згас ліхтар;

- вул. Роторна, 6: згас ліхтар.

У Вас потрібно провести ревізію лінії, оглянути світильники та за потреби замінити лампи. Зроблять до 3 травня. 

- вул. Кленова, 1: не працюють ліхтарі. Освітлення відновлено;

- вул. Миколи Різоля, 3: аварійна опора. Цього року опору замінять;

- вул. Січеславська Набережна, 39: відремонтувати і додати ліхтарі. У Вас встановлять 5 кронштейнів, 5 світильників. Зроблять до 1 червня;

- вул. Терещенківська, 23: не працюють ліхтарі. У Вас замінили 2 лампи. Освітлення відновлено;

- вул. Фабрично-заводська, біля школи №31: зробити освітлення спортмайданчика.

У Вас потрібно встановити: 4 кронштейни, 4 світильники, протягнути 110 метрів дротів. Включать до плану на поточний рік. За всіма адресами – роботи КП «Міськсвітло».

Аварійні дерева:

- вул. Академіка Янгеля 21-23: викорчувати пні;

- вул. Березинська, 45: викорчувати пні. Викорчують;

- просп. Олександра Поля, 129-Б: висадити дерева;

- вул. Березинська, 40, 34, 36, 28: озеленити територію. При плануванні робіт із висаджування дерев Ваше звернення розглянуть;

- просп. Богдана Хмельницького, 39: аварійні липи. У Вас обріжуть та омолодять 6 дерев, це зроблять восени-взимку;

- просп. Богдана Хмельницького, 46: аварійне дерево. У Вас омолодять 1 дерево, це зроблять восени-взимку;

- просп. Богдана Хмельницького, 140-Г: дерево над дитячим майданчиком. У Вас омолодять 3 дерева, це зроблять восени-взимку;

- вул. Данила Нечая, 7: аварійні дерева. У Вас видалять 1 дерево до 10 червня, обріжуть ще 9 дерев, це зроблять восени-взимку;

- вул. Кайдацька, 23: коли видалять дерево? До 10 травня;

- вул. Киргизька, 2: коли омолодять дерево? Восени-взимку;

- вул. Киснева, 8: аварійне дерево;

- вул. Євгена Чикаленка, 7, 9: кронувати дерево.

У травні Ваші дерева обстежать, у цей день з Вами зв'яжуться, за підсумками обстеження складуть дефектний акт та визначать терміни робіт. 

- просп. Металургів, 22, 24: завершити роботи. Роботи із видалення дерев завершать до 4 травня. Обріжуть та омолодять ще 4 дерева, це зроблять восени-взимку;

- вул. Новокримська, 4-А: коли видалять дерево? До 4 травня;

- вул. Полігонна — Телевізійна: впала гілка. Прибрали;

- вул. Незалежності, 5: прибрати сміття після видалення дерев. Гілки та колоди прибрані КП «Міськзеленбуд». Для подальшого прибирання, будь ласка, зверніться до компанії, яка обслуговує Ваш будинок;

- вул. Тополина 19: коли обріжуть дерева? У Вас видалять 34 дерева, терміни робіт визначать після підписання дефектного акту. Обріжуть та омолодять ще 23 дерева, це зроблять восени-взимку;

- ж/м Тополя-2, будинок 2: аварійне дерево. Дерево видалять до 24 травня;

- ж/м Тополя-2, будинок 41: аварійні дерева. У Вас видалять 1 дерево до 10 травня, обріжуть та омолодять ще 35 дерев, це зроблять восени-взимку;

- вул. Юрія Липи, 1: аварійне дерево. Роботи виконають до 15 травня. 

За всіма адресами  – роботи КП «Міськзеленбуд».

Дороги, тротуари, двори:

- вул. Аудиторна, 25: провалився асфальт. Ваше звернення направлено до комунальних служб для обстеження мереж, після чого провал усунуть. 

Містяни дякують:

«Квартальна, 38, 36. Дякую за оперативність, все вже зроблено!» – пише дніпрянка Ірина. Тут відновили асфальтне покриття після робіт. 

«Дякую за допомогу. Проблему на Барикадній вирішили», – пише дніпрянка Катерина. За цією адресою прочистили каналізацію.

«Дякуємо КП «Дніпроводоканал». За 2 години після заявки, вночі під дощем, приїхали та прочистили каналізацію на вулиці. Героїв Рятувальників, 19 (колишня вулиця Володі Дубініна)», - пише дніпрянка Наталія.

«Парк Зелений Гай. Дякую. Приїхали дуже оперативно. Подяка КП «Зооконтроль», - пише дніпрянка Наталія. Тут прибрали труп собаки.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11,

(093) 261-32-25,

(063) 402-79-56,

(068) 638-28-48,

(063) 681-61-82.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/.