Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 40 звернення дніпрян. Повідомлення від містян надходили до телеграм-чату Корбана, на пошту та на гарячу лінію Штабу взаємодопомоги.

До якнайшвидшого вирішення всіх питань, з якими звертаються дніпряни, залучені усі служби мерії Дніпра на чолі з міським головою Борисом Філатовим. Посилена увага і постійний контроль міської влади забезпечують ефективну і швидку реакцію на повідомлення дніпрян.

Головне за день

Мешканці Придніпровська вийшли на толоку незважаючи на нічний ракетний удар

Про це повідомила дніпрянка Галина: «Добрий день, дніпряни! Не можу не поділитись з вами тим, що нас ніщо не зламає, бо ми українці! Ніч була жахлива! Ми живемо у Придніпровську. Приліт був гучний і лячний, наш будинок стоїть прямо з видом на ТЕС. Але ми запланували на вчора суботник ще заздалегідь. Люди прийшли зі страшної нічної зміни з ТЕС, інші майже не спали, але всі вийшли на суботник чи, на наш погляд, на толоку», - пише Галина.

Люди пофарбували бордюри, сходи та паркани біля газонів. 

Безпечний Дніпро

У Дніпрі видаляють аварійні дерева за заявками громадян. 

- ж/м Тополя-2 будинок 14: «Тополя 2, будинок 14, під'їзд 2. Прохання КП «Міськзеленбуд» прибрати гілку», - написав дніпрянин Андрій.

Зараз стовбур, надламаний негодою, вже прибраний: «Гілку, що впала після негоди, прибрали. Дуже дякую КП «Міськзеленбуд» – пише Андрій.

- ж/м Тополя 2 будинок 33: «Адреса: Тополя 2 будинок 33 – АТБ, прохання прибрати гілку, що впала після негоди», - написав дніпрянин Андрій.

Зараз частина дерева, що впала, вже прибрана: «Гілку прибрали, щиро дякую КП «Міськзеленбуд» – пише Андрій.

Вода:

- вул. Леоніда Стромцова, 5-А: чорна вода з крана. Ваші труби промиють. Працюватиме КП «Дніпроводоканал»;

- Петра Калнишевського, 33: прорив труби. Протікання усувають. Працює КП «Дніпроводоканал»;

- просп. Слобожанський, 108: темна вода з крана. Проблеми з водою пов'язані з неодноразовими відключеннями (минулої ночі) насосної станції від енергопостачання. Ситуація покращиться;

- вул. Перемоги, 53: стукає люк. Ваше звернення передано до дорожньої служби. По можливості недоліки тут усунуть.

Сміття:

- вул. Апостолівська, Туркменська, Кожедуба: вивезти сміття;

- просп. Дмитра Яворницького, 6: прибрати звалище листя та гілок;

- вул. Незалежності, 5: прибрати сміття після видалення дерев;

- вул. Тополина, 19: прибрати стихійне звалище.

Ваші звернення направлені до департаменту екологічної політики: зобов'язати відповідальних прибрати звалища, вивезти сміття та прибрати території.

- вул. Янтарна, 81-А: прибрати листя та сміття на руїнах дитсадків. Ваше звернення направлено до інспекції з питань благоустрою: зобов'язати відповідального/власника вивезти сміття та прибрати територію.

ЖКГ:

- просп. Дмитра Яворницького, 6: оновити сходинки у під'їздах, поставити поручні. Вам потрібно звернутися до керуючої компанії Вашого дому ТОВ «Аварійна сервісна служба».

Постраждалі від ракетних ударів:

- вул. Будівельників, 16: відремонтувати дах. Вам потрібно звернутися до керуючої компанії Вашого будинку ТОВ «Управдім Західний».

Дніпряни дякують:

- «Вул. Квартальна, 38, другий під'їзд. Світло у підвалі було відновлено. Працювала бригада аварійної служби. Дуже дякую всім причетним. Дякую вам за допомогу», - пише дніпрянка Тамара.

- «Дуже дякую за вашу працю з встановлення вікон після обстрілу на вул. Квартальна, будинок. 45. Мешканці будинку дуже вдячні за турботу про їхні потреби. Вікна вже встановили, очікуємо на вивіз сміття. Ще раз дякую всій команді», - пише дніпрянка Валерія.

- «Дуже дякую. На Федора Вовка прибрали все сміття!» - пише дніпрянин Алекс.

- «Щиро дякую Геннадію Олеговичу від усіх мешканців під'їзду ж/м Тополя-2 будинок 35 другий під'їзд», - пишуть мешканці. Тут полагодили ліфт.

- «Степана Рудницького, 29. Хочу подякувати за швидку реакцію щодо шуму трансформаторної будки. Люди вдячні», - пише дніпрянка Міла.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11,

(093) 261-32-25,

(063) 402-79-56,

(068) 638-28-48,

(063) 681-61-82.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/.