Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Більше сотні кущів висадили мешканці Центрального району Дніпра під час суботнику 

Геннадій — захищає нашу державу. Живе у Центральному районі Дніпра.

«Приєднався до толоки навіть під час відпустки. Адже мені хочеться озеленювати свій двір. Бо коли я йшов захищати країну — тут ще не було такої краси. Торік приїхав й побачив уже більше зелених насаджень. Тож сьогодні, як раз співпало, що є можливість самому посадити рослини!», — сказав військовий.

Людмилі Сохач — 85 років. Вона одна з тих людей, хто звернувся до адміністрації Центрального  району з проханням озеленити двір.

«Ми робили власними силами спочатку, а потім попитали в адміністрації, чи можуть надати нам кущі для того, щоб зробити «зелене огородження». Дякую!», — поділилася Людмила Іванівна.

Усього висадили понад сотню кущів.

«Це бірючина та форзиція. Жителі тут дуже активні. Звертаються до нас. Тут уже зроблена дорога біля будинку, є дитячий майданчик. Цьогоріч звернулись із бажанням приєднатися до толоки з озеленення», — прокоментував Дмитро Латушев, начальник управління житлово-комунального господарства та інфраструктури Центральної районної адміністрації Дніпровської міськради.

Адміністрація допомагає підвозом рослин, якщо треба — шанцевим інструментом. До озеленення зранку приєднався й депутат Дніпровської міськради.

«Місто живе. Зрання ми були з дитиною у підвалі через ракети рф, а о 10-й після відбою - одразу на толоку. Бо ми — квітуче місто. До того ж – це спілкування й посмішки», — підсумував Юрій Коробов, депутат Дніпровської міської ради.